Nu har jag tid för mig själv

Jag har nu tagit det bästa och bland det svåraste beslutet jag någonsin tagit. Kan inte berätta nu vad det är men det får ni reda på när allt är klart. Nu har jag tid för mig själv och jag ska ta vara på tiden och se till att allt blir bra. Jag ser just på framtiden och ser fram emot att leva mitt liv fullt ut. Därför är det bra att jag nu fokuserar på att må bra så får allt annat hamna på sidan för tillfället.


Man vet inte vad man har förns man förlorat det

Rubriken är så jävla sann! Jag förlorade ALLT men bara för några dagar och det är jag sjukt glad över för det kunde ha varit längre. Jag blev berövad friheten, förståndet, respekten, ja det mesta men inte mina vänner. Jag är så glad att vad som än händer så vet jag att jag har vänner som ALLTID ställer upp. Jag är så tacksam och ni vet vilka ni är så ta åt er! Jag kan inte beskriva min tacksamhet och kärlek till men jag vill att ni ska veta, vad som än händer så finns jag här för er! TACK


Fredagsmys

Dagen har inte gått enligt planerna. Vid dethär laget skulle jag ha gjort en massa saker! Jag har inte gjort ett skit! I stället för att, träna, städa, tanka ner musik osv så har jag tagit mig en nostalgitripp hela morgon och kollat på gamla bilder. Jag brukar annars vara en sån som blickar frammåt men det är sjukt vilka kännslor alla gammla bilder väcker. Bjuder på en härlig bild från i sommras på mig och Julia.


Torsdag

  • Städa
  • promenad
  • hälsa på morfar
  • plugga


Onsdag

I dag vaknade jag med ett glatt humör! Skolan var lugn och helt onödigt faktisgt! Men jag fick träffa mina fina vänner så det var de värt! Efter skolan satte sig Julia och jag på ett fik. Vi fick verkligen prata ut! Vi har inte sätts på fem veckor så det fanns en hel del skit att prata om. Nu sitter jag i sängen och dödar lite tid. vid åtta ska jag till miccis och mysa lite, ser fram emot det!
 

 


Jag är tjock du är ful. Jag kan banta vad kan du?

Jag har inte mycket intressant att komma med. I morse fick jag lite städning gjort och handlade åt mor min. Sen åkte jag till skolan. Efter det gick jag ock Iselinn på stan för att köpa en födelsedagspresent. Vi hittade en till slut! eller två.. Jag har precis ätit lite och ska snart bege mig till familjen Flygt. Pussåhej.


HAHAHA värd 10 minuter av ditt liv!


Sug kuk

Fan! Förlåt men jag försökte verkligen i dag. Sen kom spärren och när den väl satt sig sitter den som berg. Jag vill så gärna för er skull och för min skull. Det kanske verkar som jag inte bryr mig men det är just det jag gör. Jag bryr mig aldeles för mycket! Förlåt i morgon ska jag göra ett nytt försök och lyckas.

http://open.spotify.com/track/1x8AFBt9UEMRY41fSxi7aA


Flera bilder från sportlovet i långsand


Måndag

Hej sorry att jag inte har uppdaterat men jag har varit så sjuk så har inte orkat. I går hände det inget specielt förutom att vi hade middag med lite släkt och vänner. Resten av dagen låg jag sjuk. I dag ska jag till doktorn sen hem och plugga. Rolig dag.. verkligen! I morgon blir det skola för första gången på fem veckor. Som tur har vi en så kallad temavecka så vi har inga lektioner. Vi ska ändå vara där 09.00 - 15.00 känns jävligt onödigt. Men snart är det lov igen och då ska jag få åka ännu mer snowboard med Iselinn. Längtar!

Grym dag!

I dag åkte jag och Iselinn upp till Kungsberget med buss. Där träffade vi den sköna trion Adam, wiliam och Marcus! Jag lyckades hoppa hela 1 meter på hoppet utan att ramla, woho! Ingenting jämfört med grabbarna som gör volter höger och vänster. Med lite tetristänkande lyckades vi alla packa in oss i deras bil för hemmfärd. Dom var snälla nog att köra hem oss! Mycket skönare än att åka i en packad buss.

Nu ska jag till millis och kolla på melodifestival. Ha en bra kväll alla!


God morgon

Vaknade med olidliga magsmärtor men dom brydde jag mig inte om för jag ska kungsberget med Iselinn!! Vi kommer ha grymmt kul. jag ska åka 07.30 så här kan jag ju inte sitta och skriva, måste göra mig i ordning. Ha en bra dag alla!

Iselinn och jag

sho flöjt!

Jag mår inte alls bra! Har något konstigt virus i kroppen för jag hostar och har ont i huvudet, nästan migrän. Så mår jag illa också... Åkte i alla fall ner till stan för att träffa miccis. Tyvär blev det bara en kortis för jag mådde så himla dåligt! Miccis är en toppentjej och vi är så lika på många sätt och vis. Vi brukar säga att vi är syskon. När hon berättar hur hon mår eller känner så är det som att hon tar mina tankar.

Nu ska jag kurera mig med lite varmt vatten och citron sen hoppas på att jag blir frisk nog att hitta på något i kväll.

Random bild


Tavlor

På gallerix har dom tryckt upp mina teckningar på tavlor. Blev ändå ganska coolt!


Alice i underlandet

Såg nyss Alice i underlandet. Den va väldigt bra! Synd bara att man hade så värdelösa platser för det förstörde 3D effekterna lite. Nu är det sent och jag ska snart sova. Natti natti!

Vi är så snygga i 3D glajjor


Ändrade planer

Blev ingen fika med Olivia i dag. Hon och jag tar det i morgon i stället =) Men i kväll ska jag träffa Miccis! är så glad för det. Vi ska se Alice i underlandet. Fans bara två platser kvar att köpa. Bästa platserna någonsin! Första raden längst ut (Y)

Bästa låten av Lady gaga (den är lite seg i början men musiken kommer)






Bantar du?

Jag tänkte skriva lite om det farliga med bantning och hur det kan utvecklas till en ohälsosam fixering och till och med en ätstörning som är väldigt vanligt. 95 procent av dom drabbade är kvinnor och ungeför 10% av alla unga kvinnor har någon typ av ätstörning även om det inte passar in i standardtyperna bulimi och anorexia.

Många tror att om man att bara jag går ner lite i vikt så kommer allt bli mycket lättare. Han kommer tycka om mig, jag kommer bli nöjd med mig själv, kläderna kommer sitta mycket bättre och jag kommer bli mycket lyckligare. Om du nu lyckas gå ner 5 kilo så kommer du inte nöja dig med det. Du kommer vilja gå ner mer och mer. Du kommer bli allt mer fixerad över vad du ska äta, när du ska äta, hur mycket du tränat osv. Tillslut kommer hela ditt liv kretsa kring vikt, mat och träning. Du kommer inte kunna träffa dina kompisar för det innebär att du kanske blir frestad att äta någonting eller då kan du ju inte träna.

Ingen märker att du gått ner fem kilo förutom du. Ingen förändring har skett, bara att kläderna sitter lite lösare och du måste köpa nya. Du tänker att du ska gå ner fem kilo till sen får det räcka. Sen är jag lycklig! Du vill se snabbt resultat så du hoppar över frukosten. I skolan äter du bara grönsaker och på kvällen äter du lite av det mamma lagat. Du blir orkeslös, får påsar under ögonen och skolan orkar du inte ens bry dig om. Om du är tjej kanske mensen upphör. Kompisarna undrar vad du gör om dagarna för du är sällan med dom längre. Om nu killen fått upp ögonen för dig för att du blivit smalare så är han ändå ingenting att ha! Vid dethär laget är det BARA mat och träning du kan tänka på! Du är INTE lyckligare. Vist du har blivit smalare men du är ändå lika missnöjd som innan du gick ner. Alla domhär veckorna/månaderna eller till och med åren som du kämpat med att gå ner i vikt har du missat jätte mycket viktiga och roliga händelser i ditt liv.

Det som händer efter att du svält dig efter ett tag är att antingen säger kroppen ifrån och du kommer Proppa i dig mängder med mat! För det är så kroppen fungerar. Hjärnan kommer inte kunna tänka klart och kroppen kommer göra allt för att överleva. Du kommer kanske börja spy efter dina hetsätningar och vips så har du bulimi. Eller så kommer du att fortsätta svälta dig själv. Kanske till och med till döden. Det är ytterst otroligt att du kommer kunna återgå till ett normalt liv utan hjälp om du gått såhär långt med det hela. Tycker du det är värt det?

Jag tycker att innan man börjar banta så ska man ha en riktigt bra anledning till att göra det. Oftast är det sin insida man måste jobba på och inte kroppen. Innan man börjar ska man sätta upp hälsosamma och rimliga mål. Det bästa är att träna regelbundet och skippa massa onödigt som bullar, godis och läsk. Jag lovar att om du äter normalt och rör på dig så kommer du få en snygg kropp! En snygg kropp är en hälsosam frisk kropp med lagom mycket muskler och lagom mycket fett.

Jag gick ner 12 kilo och tro mig jag var inte lyckligare när jag vägde som minst. Snarare tvärt om. Nu har jag gått upp 5 av dom 12 kilo jag gick ner. Kroppen är inställd på svält så den suger upp ALL näring som finns i maten och det blir till fett. Även om jag åt nyttig mat som fisk, kyckling och sallader så gick jag upp. En person som inte svält sig själv skulle kanske gå ner i vikt på den maten. Värt att tänka på.

Jag menar inte att ALLA som börjar banta kommer få en ätstörning och för alla går det inte till såhär men det finns väldigt många som hamnar där. Enligt statisik så är det en flicka i varje klass som lider av en ätstörning (men i dagens samhälle tror jag att det är fler.) Så ska det inte behöva vara!

Torsdag

God morgon på er! Hoppas ni alla har sovit gott! Jag har sovit som en stock hela natten och känner mig väldigt utvilad. Det är kul att läsarna bara blir fler och fler för varje dag som går och har ni några förslag på vad ni tycker jag ska skriva om så får ni mer än gärna tycka till! Behöver lite bra idéer. Jag har nu lagt till kategorierna, dagens hunk, dagens outfit och musik. Kommer kanske på nå mer senare med tiden =)

Just nu sitter jag och dunkar Lady gaga. Jag ska på hennes konsert i maj!!!!!! Är glad att Agnes tog intiativet denna gång och övertala mig. Nu ska jag plugga lite endogena och exogenakrafter, det är lite plugg jag har missat när jag var sjukskriven. Klockan 14.00 ska jag träffa Olivia på stan för en fika. mys mys!

Slänger upp några bilder från grönalund i sommras då Lady gaga va där och hon var grymm!

Lady gaga pekar finger :O
                                                                           Jag är glad efter att ha åkt Insane





Håller ni med om att kärlek är jobbigt?


Ja man har ju inte alltid sätt ut som i dag


Today

Såhär såg jag ut i dag för er som är intresserade

Köpte nya brills!


Onsdag

God morgon. Har lite brottom. Ska möta Jenny på stan snart vi ska fixa lite saker. Sen kommer Agnes ner och då åker vi till fyrishov för att kolla på friskolekampen. Hejjan Thoré´n!

Do you think I'm special? Do you think I'm nice? Am I bright enough to shine in youre spaces?


Helt rätt

Killar såhär ska ni klä er! Rutig shorta + skinnjacka + mössa, de är grejjer!


Håller nog inte riktigt med..


Hemma

Nu har jag varit på stan. Först tog jag och mamma en powerfika sen gick vi in i en second hand butik och fynda lite. Se bilderna nedan. Sen träffade jag bästaste Agnes. Vi strosa runt på stan. Jag letade jeans och så spana vi på killar. I ett inlägg under visade jag en bild på Justin Bobby som jag tycker är sjukt snygg! I dag såg jag en kille som såg exakt ut som honom! jag blev kär! Tänk om man kunde våga gå fram och säga något, typ hej fan va snygg du är! Det hände mig  förra fredagen att en kille kom fram och sa att jag såg jävligt bra ut och att jag skulle ha en bra dag. Jag blev sjukt glad och lever på det än i dag. Aja här kommer lite bilder på mina nya köp och dagens look. (ursäkta fjortisposerna i spegeln men har ingen självutlösare )

Såhär såg jag ut på stan i dag

                                                                     
Domhär strumpbyxorna köpte jag i går



Kavajen och väskan köpte jag på second hand i dag

Vilken look tycker du bäst om?

 


Mina skor

Jag älskar domhär skorna men dom är så sjuuukt höga! Vet inte när jag ska använda dom :S Om jag vågar.. kommer iaf upp i 170 jag som bara är ynka 158 cm...




Låt jag blir glad av


Skön låt att starta morgonen med


Solglasögon 2010

Trenderna för tjejer på glasögon/solglasögon 2010 är:

Oversized kattöga
Vintage
Stora glas med smala skalmar
80-tal (färger)
Soft oversized 70-tal
Clubmaster
Washed out
Djur (leopard etc.)
Detaljer, material och färg är också tre viktiga saker för 2010.

Varför inte köra på lite Lady Gaga inspirerat?



Miu Miu, Prada, Dolce, Burberry, Ralph Lauren och Rayban kör på runt.


Tisdag

God morgon! Sovit gott? Det har jag! Just nu sitter jag i sängen med solen i ögonen och har inte riktigt vaknat än. Ska snart gå upp och ta lite kaffe sen sätta mig och plugga. Senare i dag ska jag till skolan för ett möte sen om min hals blir bättre går jag ut och springer. Jag behöver verkligen träna!

Hatt

Va på stan nyss, Jag införskaffa mig en hatt :D haha vad tycks?


Vår

De är ju för fasen vår ute! Nu drar jag till stan. Chiao :D


Vår och sommar cravings från topshop

Tog en paus i pluggandet och satte ihop kläder som jag vill ha till våren och sommaren

Vår och sommar cravings från Topshop

Måndag

Godmorgon på er! Grattis alla kvinnor för i dag är det den internationella kvinnodagen och alla killar ska göra precis vad vi ber dom! moahaha.. Just nu sitter jag och skriver på en Uppsats inom idrotten och lyssnar på hög musik. Jag kan inte göra något utan min musik. Det är nästan som ett handikapp. Aja Slänger upp lite fler bilder från trippen i sthlm och konserten.


Hot badboy Justin



Perfekt

Mer från Konserten

Bilderna är tagna av Charlotte



Denhär låten har spelats om och om igen denhär dagen


Så snyggt

  

Stil

Jag har letat fram lite kläder i garderoben för att få fram min look. Jag älskar slitna jeans, skinnjackor, rockiga t-shirts, döskallar, hattar och skogshuggarshortor! Det nya denim modet, jeans på jeans är också jävligt snyggt! Även det marina modet till sommaren. Längtar till värmen och vårkläderna! Mary-Kate och Lindsay är mina inspirationer.

Rock inspirerat

Stil

Stil by s-stina featuring Levis jeans

Söndag

Bara jag som älskar söndagar? Käns som att det är den enda dagen det är tillåtet att inte göra något på. I dag ska jag bara slappa! ska kolla på film, planera veckan som kommer och kanske skämma bort mig med ansiktsmasker, nagelfix och sånt.

Här satt vi i går och stekte i solen, grilla korv och åkte lite snowboard. Hur mysigt som helst!


Några av bilderna från veckan


Äntligen internet

Har inte haft internet på 4 dagar så har inte kunnat uppdatera! Denhär veckan har varit grymm!
I onsdags var jag i kungsberget med skagerberg och Wassén och torsdags var jag på TH konsert i Globen med emilia och charlotte! Vi sov i sthlm och hade jätte mysigt. I dag har jag åkt snowboard i sunnersta och sen kom J hit.

Go kväll

Har precis kommit  hem från miccis. Va jätte kul att träffa henne igen! Skönt att ha syster hemma! Fick jätte fina naglar av henne! Kan knappt skriva på datorn eller sms men ska man va fin så! Nu ska jag fixa mitt gula fula hår och sen gå och lägga mig. Ska till kungsberget i morgon med Skagerberg och Emilia :D nice som fan! God natt på er!


XO Stockholm

Sitter nu på pappas jobb och fördriver tiden med att skriva ett blogginlägg utan innehåll. Har precis sagt hejdå till Victoria. Vi fika och snacka lite skit. Mycke mysigt! Ska snart åka hem och träffa bästaste Miccis! Juste mitt löshår sitter på nu.

Vet att mitt hår ser gult ut men ska fixa det i kväll



Fyfan för gult hår

Har färgat håret på morgonen. så klart blev det gult. Får prova silvershampoo i kväll. Hoppas på att de hjälper. Snart ska jag till sthlm för att köpa hårförlägning och sen ska jag fika med min kära vän Victoria. Träffar henne för sällan på grund av avståndet.


Sportlovet

Bilder lånade av Iselinn fattigamarsbarn


En ursäkt till att slippa plugga

Senaste

Låt du hörde:Carry out - Timbaland, justin timberlake

Film du såg: Kenny starfighter begins (haha)

Mat du åt: Wook

Kram:Mamma <3

Puss:Agnes eller G

Känslan: Hoppfull

Resa: Häsingland med familjekompisar

Glädje:Låten jag lyssnar på

Dröm: Kommer inte ihåg

Person du träffade: Mamma

Personen du pratade i telefon med: Emilia W

Personen du fick sms av: Miccis

Gången du åt 7-eleven korv: Aldrig hänt

Gången du var utomhus: I går kväll

Gången hela din familj åt middag tillsammans: I går kväll

Saken du köpte: Snowboard

 

Allmänt:

Ska bli skoj: Att åka till Kungsberget på Onsdag och träffa miccis i kväll

Ska inte bli skoj att: Plugga snart

Sparar till: Sparar inte

Pålägg som gäller: Skinkost

Önskar att jag var bättre på: Att ta tag i saker

Dagens dryck: Vatten

Vad saknar du: Sommaren

Tre band/artister: Paramore, switchfoot, Kevin rudolf

Vad har du gjort idag: Vaknat och lekt med katten

Brukar du svära mycket: Några gånger per dag

Hur tidigt stiger du upp: Vanligtvis 7

På helgerna: Festar jag

Vad ska du göra ikväll: Vara med miccis

Hur många timmar sover du per natt: Olika kanske 6

Vem är snyggast i världen: Ojj finns så många hottingar! Men jag då?

Vad är det för veckodag: Måndagdcbgggghbgv

Bästa saken som hände mig förra sommaren: När jag sjöng på båten

Favoritplagg i garderoben just nu: Sonya Rykel kavajen

Längd: 158 cm

Vikt: Vet ej

Byter gärna garderob med: Kenza

Byxa eller kjol:Kjol

Senast utlästa bok: haha har fan aldrig läst ut någon käns det som

Mitt rum kan beskrivas som: Stort

Mig själv med tre ord (just nu): Glad, seg, förväntansfull

Jag tränar: På gym 5 dagar i veckan

Jag ville bli när jag var liten: Fotbollsproffs och Psykolog ( Härlig blandning )


Måndag

  • Duscha
  • Plugga
  • Doktorn
  • Lämna saker till Harrå
  • TRÄFFA MICCIS

Det är helt sjukt att hon och jag inte träffat varandra på EN MÅNAD! Hon har varit i Thailand i 2 veckor och hon var brun innan hon åkte så nu kommer man ta henne för en afrikan! Så ser fram emot i kväll då ja ska få träffa denna underbar tjej! Måste nog färga håret också. Det ser nästan gult ut. Ska få de jätte ljust för på tisdag skaffar jag förlägning =)




Pheonix

Fenix fågeln står bland annat för pånyttfödelse. Fågeln tilltalar mig och gillar vad den står för. Därför tänker jag nog tatuera en Fenixfågel någonstans på kroppen när jag fyllt 18. Dock vet jag inte vart den ska sitta. Kanske mitt på ryggen.. har inte bestämt mig. Sen finns det så himla många olika fenix fåglar att välja mellan också. ska man ha den svart/grå eller rödflammig?

Har dock inte hittat någon fenix bild än som jag tycker passar mig men det kan man be tatueraren rita upp, som ska passa just min kropp också.

(by Johnny Thief, Seppuku Tattoo, Savannag GA)


Vill ha en fenix på samma ställe och stil som Angelina Jolie har sin tiger tatuering


RSS 2.0