Long

På tisdag blir det långt hår igen =)


Like this song


Home sweet home

Hejsan! Måste ändå säga att det är skönt att få sova i sin egna säng efter att varit borta i 5 dagar. Jag hade jätte kul på Långsand som det heter där stugan ligger. Vi åkte skoter, bowla, åt god mat och åkte snowboard. Jag har åkt snowboard för några år sedan men lärde mig inte riktigt. Nu lärde jag mig åka hur bra som hälst, är så himla stolt! Det är mycket roligare än skidor. Så jag fick köpa min kompis snowboard. Ska försöka åka till romme nästa vecka med emilia och agnes om dom vill följer med och sedan nästa helg ska jag åka upp med Iselinn och Fabian.
Ska bli proffs på att åka. Vill lära mig hoppa också.

I går kom jag hem vid 9 tiden. Jag satte på mig myskläder och drog till David för lite filmtittande. Sen fick jag äntligen sova i MIN säng! Vaknade 8 i morse. Jag vaknar alltid tidigt nu för tiden. ganska skönt ändå. I kväll kommer Agnes, Sofia och eventuelt Isabelle hit för vi ska fixa oss inför fest. Kommer va en stor fest på 250 pers kommer nog bli kalaskul!

Nu ska jag omorganisera i min garderob och sen ägna mig hela dagen åt att ha ett mini spa. ;) nice va!



Iselinn och jag 


Hälsningar från hälsingland

Hej! Allt är bra här! I går åkte vi snowboard, såg på film och spela kort. Allt sånt som hör till. Har också provat på lite snöskoter. I dag är det för kallt för att åka skidor så vi ska iväg nu och spela Bowling sen käka på något trevligt ställe. =)

Dagen efter

Vaknade med sprängande huvudvärk. Kvällen i går var lyckad! Med humöret på topp så blev det vad man gjorde det till. Sitter och packar för jag ska till Hälsingland snart. Jag och pappa åker upp till några kompisars stuga. Vi ska åka skidor och skoter och ha jätte mysigt! Ska packa klart nu sen gå till Emilia och Harrå för att hämta lite saker.

Gårdagens (Ursäkta den dåliga bilden )



Kjol och linne från H&M


Morning

Vaknade 7 i morse. Ganska skönt ändå att gå upp tidigt. Har en himla stressig dag. Nu ska jag till stan med mami, sen packa inför i morgon, hinna städa sen göra mig klar för fest sen vidare till Emilia på förfest för att sedan kalasa hos samme. Kommer nog bli en grymt bra dag!

Dagens

Nytt linne från weekday


Fredag

Vaknade 7 i dag för att Emilia tvinga med mig på en 1,5 timmes lång promenad =O det va jobbigt, och kallt. Sen gick vi på stan. Ska visa i morgon vad jag köpt. Det har blivit en hel del snyggt domhär 2 senaste dagarna. Tur att både jag och Emilia åker till fjällen nu för annars skulle vi spy på varandra snart. Är med varandra varje dag. Men jag gillar den bruden asså! Har precis kommit hem från en familjemiddag. Hoppas John Blund kommer till mig snart för jag vill ha lördag. En massa skoj ska hända i morgon ;)


Tjenis penis

Hejsan! I dag är det en bra dag. Vaknade med ett leende på läpparna. Varför vet jag inte, men underbart är det i alla fall! Har precis varit på ackis, de gick bra. Nu sitter jag hemma och fördriver tiden vid datorn lite. Ska på stan snart med mami. Vi ska shoppa MASSOR! Har spenderat senaste veckan med att kolla kläder på internet så jag är laddad! I kväll ska jag också träna med Millan som vanligt. Vi har blivit riktiga hejjare på att träna. Lovely.

Dagens



Byxa och topp från Vila

Doutzen Kroes

I år var jag väldigt besviken på Victoria Secrets show. Alla tjejer var ju äckligt smala. Revben och höftben var det som visades. Men jag har en favorit som heter Doutzen Kroes. Hon är naturligt snygg och har ett hälsosamt BMI. Hennes kropp vill jag har till sommaren. Jag och Emilia får kämpa hårt på gymmet.


Fredagsmys

Har haft fullt upp i dag. Först var jag hos tandläkaren och snacka om att bleka mina tänder. Sen var det möte på ackis. Efter det mötte jag uppe min kära vän Beatrice för en fika med henne och hennes kompis. Övertalade också Bea att följa med på bion i kväll. Jag såg den nya filmen Valentines day tillsammans med girlsen. Sälskapet var dunder filmen var okej. Den får en 2,5 a av 5 hehe. Nu är jag hemma igen och dricker en kopp varm choklad. Ska lägga mig tidigt i kväll för jag och Millan ska gymma i morgon bitti.

Dagens

Nya shortan från MQ och nya strumpbyxor från Åhlens



I like

Har varit en seg dag i dag, som vanligt. Har pluggat sen spelat badminton med pappa. Om ni vill ha snygga rumpor så spela badminton! Har spelat de två dagar i rad nu och ajaj min ruumpa. Ska gå och sola snart. känner att de är dax! senast jag gjorde det var nog innan nyår, tycker inte om att vara blek..


Satan i gatan! bra låt!


Denim is fashion

Här är shortan jag köpte. I vår kommer det vara hur mycket jeans som helst. I like it!


Heeeey!

Inte hänt mycke i dag. Får ordbajsa lite... Övningskörde med pappa lite sen åkte vi till Gränby och köpte hårfärg och en snygg shorta. Borde inte färga håret själv hemma eftersom det förmodligen kommer bli gult men missade frisörtiden så vad har man för val? Ser ju förjävligt ut nu! Uväxt på 1 dm á la 90-tal (Y) Ska snart städa rummet, kan inte sova när det är för stökigt. Godnatt till er få som läser min blogg haha!

 


Morsning!

Hade lite långtråkigt, skapade en sånhär....


Pain of salvation

Jag tycker inte om Melodifestivalen. Oftast är låtarna för förutsägbara. Men denhär låten gillar jag skarpt! Den blir bättre ju mer man lyssnar på den.


Måndag

God kväll! Måndag i dag, som ni vet! Ska egentligen ha praktik nu men ja ska rehaba så får va hemma å ta det lugnt. Skönt som fan! Började dagen med en lång promenad med mor min. Gick i 1 timma. Duktigt! Sen körde jag fram och tillbaka till storvreta (Väldigt bra tycker jag för någon som bara övningskört 6 ggr i sitt liv.) I storvreta hälsa jag på min senila farmor på hemmet. Rolig tant dedär! Sitter just nu å fular mig med E.W. på msn. Hon är hög på socker så ni vet.. Kvällen kommer bjuda på  lite plugg och TV tror jag.

Snart är det också dags för Tokio Hotels konsert. Här ska vi sitta


Söt mongo E.W.



Bild på oss Maj 2009


I'm responsible for the mess I made


KISSIE

Fick en hemsk bild av tess nyss. Tänk vad lite styling kan göra.


Onsdag

Hej hopp! Började morgonen men en lugn frukost och lite matte hemma. Hade bara en lektion i skolan i dag på morgonen som var just matte. Men valde att stanna hemma. Vid 11 åt jag och pappa sallad på Unico och efter det vart det ett skönt gymmpass på Nautilus med Millan. Jävligt skönt! Nu ska jag spendera resten av dagen med matten. Har Nationella på fredag och det är underdrift när jag säger att jag kommer få IG =( Bara denhär veckan kvar i skolan sen blir det praktik i 4 veckor. Så kommer inte se klasskamraterna på 5 veckor! Kommer kännas lite konstigt..

Morsning korsning

Uppe tidigare i dag. Har egentligen sovmorgon till 12.05 Men jag och Emilia ska träna. Pappa fråga om ja skulle ha hjälm med mig fall ja tänkte ramla av löpbandet denhär gången också. Väldigt roligt.... he..he. har sjuk träningsvärk i benen också. Wish me luck!


RSS 2.0