Söndag

Hejsan! Har haft dålig uppdatering. Har inte haft något specielt att skriva om ändå.

Ska snart dra ner på stan för att träffa miccis och shoppa lite. Det var aldeles för länge sen jag träffade henne!
Måste berätta om en pinsam sak som hände på gymmet i går. Sprang på löpbandet och så tappar jag mobilen på bandet så jag snubblar och flyger av in i väggen! Så sjukt pinsamt och så ont de gjorde! Har massa brännsår på handen. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och dra.

Snygg bild från julas! (Y)


God kväll

Fick hem paketet från forever21 i dag. Allt var skit snygt!






Svårt att sova

Kunde inte sova i natt så drog en skiss



And we thought life was hard before


Söndag

Har tagit mig en timmes lång prommenad nu på morgonen. Har fått sjukt dålig kondis. För bara en månad sen kunde ja springa 2 mil utan problem nu vart ja trött av att gå 7 kilometer :S Tur att jag och Emilia ska börja gymma på Nautulus flera gånger i veckan nu framöver. I dag blir det lugnt. Ska få lite plugg gjort sen kanske ta en springtur om jag orkar.

Så här fint var det ute när jag gick på promenad i dag.



Har så jävla tråkigt

skissa ihop något...


Wish me luck!

Två prov i dag. Håll tummarna.


Onsdag

Har egentligen ingenting vettigt att skriva om men Emilia klaga på min uppdatering so here it goes!

Drog en stor fail i morse. Gick upp kl 06.00 för att hinna plugga lite innan skolan. Då säger Millan att vi inte har filosofi i dag. Altså jag börjar skolan 14.35.´Somna om var ju ingen idé så jag drog in till stan 12 för att leka med Emilia och Agnes. När Emilia och jag leker så gör vi mest bara fula grimaser och skrattar åt varandra. Lite kul...

Borde plugga matte nu men jag fattar inget! Kom och hjälp mig!

Såhär snygga är Stonkan, Agnuld och Millsnurvf när vi leker :S Jaajks!


Ajajaj

Ajaj dagen efter gör ont. Blåmärken lite här och där, huvud som snurrar och lite ångest på det. Känner mig inte så nykter än faktisgt. Men kul hade vi! Ojoj så jag skratta i går. Gjorde mitt liv en dag längre. Emilia fortsatte till och med skratta i sömnen. Först var vi lite folk hos mig och förkrökte lite. Det var jätte mysigt för fick träffa vänner jag inte sätt på ett tag. Sedan trampa vi iväg till bälinge. Blev en mycke rolig födelsedagsfest där! Dock vart kvällen för kort. Kände att jag druckit en aning för mycket så jag ville hem. Vaknade i morse av att jag inte viste var jag var för jag kände inte igen mig nu när jag gjort om hehe.

Nu ska jag äta sushi och sen plugga lite när huvudet mår bättre :)




Saturday night fever!

Lördag dårå. Ska fixa mer i mitt hus i dag. Kommer bli skit snyggt! I kväll blir det förkrök hos mig sen födelsedagsparty! Kommer bli grymt kul! Ska få träffa Skagis också. Det var sjukt länge sen. Ett problem är att jag har inget att ha på mig i kväll. Antingen blir jag naken eller så åker jag till gränby C nu och försöker hitta något. Tror på sista alternativet. Vill ju spara lite åt fantasin också. Nej nu ska ja städa. Ciao!


Fredag

Vaknade 13.00 i dag. Skönt att få sova! Har ingen feber i dag så det känns bra! Åkte till Ikea i dag så har fullt upp med att montera en byrå. Köpte lite ljus, filtar och tavlor som ja ska göra mitt rum/hus fint med :) ska visa sen.

Dagens



Ser glad ut (Y)

Morgonstund har guld i mun

God dagens! Vaknade klockan 4 i morse och hade inte guld i mun, men däremot halsbränna. Har feber och är förkyld som resten av halva sverige just nu kan jag tänka mig. Blir hemma från skolan i dag. Lite tur i oturen för jag har matteprov i morgon så kan ägna mig åt det. Lite jobbigt är det dock att koncentrera sig med feber men vad gör man inte? Favoritmjukisarna och sockorna åker på sen blir det pluggverksta.


Onsdag

Tjabba! Vaknade bredvis miccis i morse helt förstörd för jag är förkyld. Alltid jobbigast på mornarna! Ger mig själv sovmorgon till 14.35. Har filosofi innan men det vi ska göra kan man plugga hemma på. Tänkte gå ner på stan snart och shoppa lite innan jag börjar Italienskan. Behöver en kofta och byxor/leggings. Mycket skönare än Jeans, även om ett par tajta jeans alltid är snyggt. Slänger upp en bild på mig i dag. Ingen fantasi på kläderna men men.


Tisdag

Sov bara 3,5 timma i natt. Det resulterade i en hyperaktiv stina i dag. Hade först Engelska och muntligt framförande, det kunde ju gått bättre... Sen matte och de va ganska chill. Jag tycker matte är ganska kul ändå. Man känner sig så smart när man klarar talen hehe. Hyrde nyss year one som jag och miccis ska kolla på i kväll =) sitter å väntar på att den sköna bönan ska komma hit!

2 år gammal bild på miccis, Erik och mig.


Måndag

Vaknade klockan 5 i morse. Fick superidén att gå upp och baka kockosbollar för att bjuda klassen på. Typiskt mig. Så klart är klassen så jävla nyttig att nästan ingen vill ha. Läraren vart glad iaf och det var ju det viktigaste, hehe.

Första lektionen hade vi idrott. Vi hade en tävling. Man skulle springa runt på stan och ta kort på föremål som stod på en lista. Jag, Emilia och Eve var ett team. Självklart van vi ;)

Nu har jag Geografi, eeey!

Några bilder från i dag kommer snart.

Söndag

Skola i morgon uääk! Vi ska ha nån slags tippsrunda på idrotten. Hur kul är det i denhär kylan egentligen? Jag tänker iaf ha täckbyxor haha. Knalla runt på stan i täckisar blir något nytt, men är säker på att jag får med Millan på denhär idén.

I dag har jag inte fått mycket gjort. Jag har prominerat, handlat mat och solat. Borde plugga men finner ingen ro för det alls!

Favoritlåten just nu

 


Herre min gud!

Såg New Moon nyss! Snacka om att man är ärrad för livet. Ingen kille kommer vara bra nog nu haha. Sen ringde Millan mig och fråga om jag ska med till Globen och se Tokio Hotel den 4e mars med henne och Storcken! Klart jag sa ja! Shiit så kul. Nu måste jag lära mig alla låtar utantill!

Tom är så sjukt snygg!


Ska göra saker för endast min skull

Agnes min inspiration nu!



am my own affliction
I am my own disease
There ain´t no drug that they could sell
there ain´t no drugs to make me well
There ain´t no drug

I made a mess of me I wanna get back the rest of me
I made a mess of me I wanna spend the rest of my life alive

Lördag

Finns inte så mycket att göra när man är sjuk. Jag är en sån som aldrig kan sitta stilla. Måste göra saker hela tiden! I dag har jag städat hela huset, bakat muffins och tecknat. Ska på New moon sen i kväll. Har velat se den väldigt länge nu, hoppas den lever upp till mina förväntningar. Om den inte är bra så finns det iaf en hel del ögongodis med i filmen ;)



Hoppas alla får en bra lördag. Kom ihåg, varannan vatten.


Kreativitet

Jag blev sugen på att skissa igen. Jag är inte så värst bra nu men jag kan bli! Jag har alltid varit ganska kreativ. Sytt  kläder, ritat, inrett, spelat piano och sjungt etc.



Inte så mycket  för världen ännu men övning ger färdighet.

Fredag

Jag som skulle få träffa Maria och Matilda i dag som jag inte träffat på 1 år. Så klart blir jag sjuk! fan vad det  suger! I stället för att ha kul med dom sitter jag här med min hög läxor. Som tröst har jag beställt hem nya kläder från forever 21. Ska beställa ett linne från Kan dee sen också. Finns så mycket snygga kläder på internet.

Dethär beställde jag:


Nu är det bara att vänta och jag har inget tålamod alls!

Tala om för mig och jag glömmer, visa mig och jag minns, gör mig delaktig och jag förstår

Så är det hmm.. onsdag va? Har ingen tidsuppfattning alls längre och det är skönt! Jag somnade 4 i natt och vakna klockan 9. Det känns ju sådär kul. Kommer vara övertrött hela dagen. I dag hade jag tänkt att först få lite plugg gjort sen dra mig till Nautulus och simma om jag känner för det sen också. Det är inte en vacker kropp i bikini nu efter all julmat. Men jag får va stolt över det ja har (haha). I kväll blir det förmodligen fest :D Ganska skön dag! Men det är ju svårt såhär i förhand och veta hur en dag kommer se ut.


Ett fyndigt ord bevisar ingenting

Beauty is in the eye of the beholder


Hola guapas!

I dag har Stinis varit himla duktig. Jag började dagen med att springa utomhus. Jag måste varit den enda som gjort det denhär kalla dagen. Snoret frös i näsan på mi. Sen pluggade jag lite och tog det lugnt. Mot kvällen blev det ett skönt pass med pappa på Nautulus. Mer spännande än så blev det inte i dag.

Nu ligger jag i sängen med musiken på och snackar skit med Miccis. Hon och jag planerar massa saker. Vi ska börja på magdans tillsammans. kanske att Agnes hänger på också. Hoppas! Sen ska Jag och Miccis till Grekland i sommar. Det måste planeras NU.

Slänger in en bild på oss två ;)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0